lauantai 5. syyskuuta 2015

HiiOhOi!

Hyvin synttäripainotteiseksi menee nyt nämä postaukseni, mutta sallittakoon se sillä seuraavat lastensynttärit on vasta ensi kesänä :)

Tänään vietettiin esikoisemme 5-vuotissynttäreitä pojan toivomalla merirosvoteemalla. Alkaa olla poika siinä iässä että ihan kaikki ei kelpaa.. Ehdottamistani kakkukuvista suurin osa teilattiin samantien sanomalla että "toi on ihan vauvojen merirosvokuva". Pitää siis olla hurjan ja aidon näköinen, sellainen että melkein oikeastikin pelottaa. Tässä pari kuvaa tämän päivän synttärijuhlista.


Tämä mies on venähtänyt pituutta kesän aikana ja melkein kaikki paidat ja housut jääneet lyhyiksi. Selätin pitkän ompelujumitukseni ja kävin ostamassa Eurokankaasta vähän kangasta ja ompelin ylläriksi pakettiin "merirosvopaidan joka ei näytä vauvojen paidalta". Mieleinen oli, Applikaation malli jostain netistä löydetty ja vapaasti itse piirretty :) 



Muffinseja salmiakkisuklaakuorrutteella


Ja tärkein kaikista; kakku!

Kivasti alkaa olla kävijöitä täällä blogissa! Mulla on tossa suunnitteilla/työnalla semmonen pikku ylläri aiemmin mainitsemaani arvontaan liittyen, katsotaan nyt kuitenkin vielä onko täällä miten vilkasta kävijämäärää että viitsin arpajaisia järjestellä ;) 

-Piia

4 kommenttia:

  1. Kakun kuva on kyllä oikeesti pelottava! :) oot kyllä näppärä :) t.Aino

    VastaaPoista
  2. Siellä on miekat heiluneet ja luut kolisseet kekkereillä :D Sähäkkää uutta viikkoa! Kakku näyttää herkulliselta, nam.
    Henna

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat!