torstai 11. helmikuuta 2016

Virkattuja lahjoja

Selasin tuossa valmistuneista käsitöistä ottamiani kuvia ja päätin päivitellä niitä tännekin, nyt kun lahjaksi tehdyt jutut on saajansa tavoittaneet :)

Äidille ja anopille lähti joululahjaksi virkatut pikkumatot, halkaisija kummassakin n. 75-80cm muistaakseni, kuteet Paapon valikoimista ja mallit täältä, tosin tuota kaksiväristä mattoa tehty omin muokkauksin kun kude alkoi osoittaa loppumisen merkkejä oletettua aiemmin :)


Joululomalla anoppilassa käydessämme kävin Paapon "kivijalkamyymälässä" toista kertaa, olen elänyt jotenkin pimennossa koko kaupan olemassaolon, tai paremminkin sen sijainnin suhteen, koska Alajärvellä on tullut käytyä jo useamman vuoden ajan ja vasta melko äskettäin tajusin näitä kahta yhdistävän tekijän. Mistä olenkaan jäänyt paitsi! No joka tapauksessa, tällä kerralla sieltä tarttui mukaan styroksinen rengas ja "made with love"-merkkejä. Trikookude on sitä samaa mitä käytin ylläoleviin mattoihin. Ohjetta hyödynsin Nouseva myrsky-nimisestä blogista, joskin taas pienin omin muokkauksin. Tämä kranssi riippuu nyt meidän ulko-ovessa ja on kyllä aika hieno! :)



Näitä tuttiketjuja on tullut tehtyä aika monta, niin itselle kuin tilauksesta muille. Meillähän tosin kävi niin että ovat sitten täysin tarpeettomia, ei syö meidän neiti tuttia ei... :)

Nämä annoin osana vauvalahjaa ystäväni poikavauvalle, meidän kummipojalle <3

pst. seuraava postaus sisältää kirjoneulesukkaohjeen aloittelijalle ;)

1 kommentti:

Kommentit ilahduttavat!