sunnuntai 9. elokuuta 2015

Inspiraatio

Viimeiset pari viikkoa olen virkannut aina kun mahdollista, autossa, aurinkotuolissa... jopa unissani. Kyllä! Yksi ilta havahduin siihen että virkkasin ja näin samalla unta. Niin taitava en ole ettenkö olisi joutunut tätä pikku unessa tapahtunutta virkkauspätkää purkamaan.. Nämä lähes pakkomielteiset käsityöinspiraatiot ovat kohdallani todellakin kausittaisia, tarkemmin sanottuna tämänhetkistä fanaattista intoa virkkaamiseen voidaan selittää sillä kuuluisalla pesänrakennusvietillä. Muistelen että edellisessä raskaudessa taisin näillä raskausviikoilla virkata pari villatakkia esikoiselle. Melkein voisin sanoa, että päivärutiineihini kuuluu tällä hetkellä nettikauppojen lanka-ja kudevalikoimien selailu ja ideoiden etsminen käsityöaiheisista blogeista.Ongelmallisinta on se että ideoita on niin paljon ettei tiedä mitä tekisi ensimmäisenä, niinpä tuolla odottaa parikin keskeneräistä käsityötä. Tämän raskauden virkkausinto näyttää suuntautuvan kodinsisustukseen ja vauva-aiheiseen pikkutavaraan. 

Itsehän olen pitänyt tälläisten liinojen käyttöä jotenkin mummomaisena tapana. No nyt näitä on meilläkin ja lisää on tulossa! Idean ja ohjeen löysin täältä (klik!)






Ja näitä söpöjä tuttiketjuja on niin kiva tehdä, pyynnöstä tein myös siskolleni ja työkaverilleni. Näihin idea täältä (klik!), koristeluvinkki aiemman linkin kautta löytyvästä blogista.

-Piia

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. onpas hienoja virkkauksia. sopii hyvin noitten kristallien alle ja myös tuon komian lampun.
    -äiti-

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat!